MOST VISTED

September 01, 2017

PDK- DEGA PRIZREN

September 04, 2017

RAPORT JAVOR I AKTIVITETEVE TË DEGËS SË...

September 01, 2017

Dr. Mursel Gashi uron besimtarët për Baj...

September 04, 2017

General

132

RAPORT JAVOR I AKTIVITETEVE TË DEGËS SË PDK-SË NË PRIZREN, 28 Gusht deri më 2 s...

RAPORT  JAVOR I AKTIVITETEVE TË DEGËS SË PDK-SË NË PRIZREN, 28 Gusht deri më 2 shtator 2017   Më 28.8.2017, nga ora 14:00, kanë marrë pjesë 3 përfaqësues nga dega e Prizrenit, në sallën e konferencave për shtyp, në selinë qendrore. Më  28.08...

Read More

September 01, 2017

General

88

Dr. Mursel Gashi uron besimtarët për Bajram

Dr. Mursel Gashi, kandidat i PDK-së për kryetar të Malishevës, ka uruar besimtarët islamë, me rastin e festës së Kurban Bajramit. Në urimin e tij thuhet, se në këtë festë që simbolizon sakrificën dhe solidaritetin, i përulemi familjeve të dëshmorë...

Read More

September 01, 2017

General

196

PDK- DEGA PRIZREN

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, dega e PDK-së në Prizren, dhe kryetari  i saj, Minir Krasniqi,  uron të gjithë besimtarët e besimit Islam në Komunën e Prizrenit,  me urimet më të përzemërta që ditët që do vijnë, të na gjejnë të bashkuar rret...

Read More